kontakt-mail

Kontakt

Välkommen till Kreditbanken – Vi är här för att hjälpa dig!

Har du några frågor, funderingar eller behöver hjälp med något relaterat till krediter och kreditgivare? Tveka inte att kontakta oss! På Kreditbanken värderar vi din feedback och ser fram emot att hjälpa dig på bästa sätt. Här är några sätt du kan komma i kontakt med oss:

  1. E-post: Skicka dina frågor eller funderingar till vår kundtjänst via e-post via formuläret nedan. Vi strävar efter att besvara alla e-postmeddelanden inom 24 timmar under vardagar.
  2. Livechatt: För snabb och direkt hjälp kan du använda vår livechatt-funktion som är tillgänglig på vår hemsida. Klicka bara på ”Chatta nu”-knappen längst ner till höger på sidan för att starta en konversation med en av våra kreditrådgivare.
  3. Sociala medier: Följ oss på Facebook, Twitter, LinkedIn och Instagram för att få de senaste uppdateringarna och delta i diskussioner om krediter och kreditgivare. Du kan även skicka oss ett meddelande via våra sociala medieplattformar.
  4. Kontaktformulär: Fyll i vårt kontaktformulär här på kontaktsidan med dina uppgifter och din förfrågan, så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Observera att Kreditbanken inte är en kreditgivare och vi erbjuder inte krediter direkt. Vår plattform är en informations- och jämförelsesida som hjälper dig att hitta den bästa kreditlösningen för dina behov.

Vi ser fram emot att hjälpa dig på din resa mot en bättre ekonomisk framtid. Tveka inte att kontakta oss om du behöver vägledning eller har några frågor om krediter och kreditgivare.

    Maila oss ditt ärende!

    Vår verksamhet består i att hjälpa till med konkreta lösningar på specifika problem. Desto fler detaljer du ger desto mera meningsfullt blir svaret.

    Att få ett bankkonto är en mycket efterfrågad service som vi tillhandahåller. Vi återger endast information och vägledning om ekonomiska lösningar. Kommunikation för tjänster och produkter görs med den part du anlitat.