Internetbank

Internetbank med bankkort och din tryghet som bankkund!

Offshore banken är en pionjär med att endast handha transaktioner. Banken upprätthåller endast deponeringar (sparkonto), lånar inte ut pengar eller spekulerar med kundernas tillgångar (pengar). Banken härleder marginalerna endast från kunders provisionsaffärer och vanliga bankavgifter. Dessa exempellösa åtgärder i bankens finansiella struktur erbjuda en av världens säkraste och mest säkra finansiella faciliteter.

Internetbank, Säker Bankanslutning

Du behöver inte åka runt jordklotet och besöka banken endast för att ha bankaffärer med dem, det är ju en Internetbank…
Diversifiering och integritetsskydd.
Att ha ett offshore konto, är ett viktigt steg mot internationell diversifiering och integritetsskydd. Offshore banken fokuserar på att erbjuda dig en exceptionell bankupplevelse, samtidigt som de ger dig tillgång till en global produktserie

Flera Valutakonton

Valutor: USD, EUR, CAD, GBP, AUD, JPY, NZD, och CHF
Du kan ha en eller flera valutor på ditt bankkonto. Offshore banken ger dig en flexibilitet och ett skydd för att göra affärer lokalt och runt om i världen.
Bolagskonto och privatkonto
Oavsett var ditt bolag är registrerat så kan du öppna ett företagskonto, utomlands. Självfallet kan du ha både ett bolagskonto och ett privatkonto.
Globalt accepterat bankkort
Ditt bankkort kan användas i miljontals affärer runt om i världen, på Internet, point-of-sale och bankautomater (ATM).
Med ditt bankkort finns det flera valutor så oavsett var du befinner dig kan du komma åt dina pengar säkert och kostnadseffektivt.

Internet, Online Tracking
Du har tillgång till alla dina transaktioner på Internet. Automatiska rapporter din ekonomiska status och för dina utgifter. Ditt bankkort laddas automatiskt för omedelbar åtkomst till dina pengar.
Exceptionell integritet
När du handlar med ditt bankkort kan du vara säker på att din integritet skyddas. Du kan göra digitala inköp med vetskapen om att du är trygg och säker.